Camouflage rugzakken

Spreekt de stijl van het leger u aan? Dan is een rugzak met camouflageprint iets voor u! Via Rugzak.com bieden we verschillende leger rugzakken aan. De rugzakken zijn uiterst praktisch en volledig in stijl uitgevoerd. Bekijk onder andere de rugzakken van Highlander om inspiratie op te doen. U kunt uw rugzak direct bestellen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leger rugzak

Het leger heeft van nature een soort aantrekkingskracht. Materiaal met camouflageprints en producten die geïnspireerd zijn op spullen uit het leger zijn dan ook al lang populair. Uiteraard is het niet alleen de uitstraling waardoor men enthousiast van camouflageprints wordt.

Van de leger rugzakken van Rugzak.com mag u een bepaalde kwaliteit van het materiaal en de afwerking verwachten. Zo koopt u een rugzak die er avontuurlijk uitziet en zeer functioneel is. U ziet dit terug in de praktische indeling van leger rugzakken en ook hoe u dit soort rugzakken opent en sluit. Ze zijn gemaakt om te gebruiken en kunnen tegen een stootje.

In het assortiment van Rugzak.com vindt u onder andere rugzakken van Highlander. Het merk werkt sinds 2015 met een Military lijn. Kenmerkend binnen deze lijn is het gebruik van duurzame en stevige materialen. Daarnaast is er gedacht aan opbergmogelijkheden en de verschillende terreinen waarin een leger rugzak gebruikt wordt. De rugzakken van Highlander beschikken over een behoorlijke capaciteit en een waterdichte PVC coating. In de rugzakken zijn weinig vakken gebruikt om de indeling zo flexibel mogelijk te houden.

Ook het draagcomfort is bij Highlander op het leger geïnspireerd. Er is een speciaal systeem gecreëerd om de rug zoveel mogelijk te ontlasten. Zo kan de rugzak optimaal bepakt worden, zonder dat u dit als belastend ervaart. Uiteraard is het belangrijk hier zelf ook aandacht aan te besteden. Dit doet u door uw leger rugzak gelijkmatig te bepakken en op de juiste manier af te stellen.

 

Juiste leger rugzak kiezen

Het kiezen van de juiste rugzak begint met waar u de rugzak voor gaat gebruiken. Voor korte wandelingen heeft u bijvoorbeeld minder volume nodig dan voor meerdaagse trektocht. U weegt af welk volume u nodig heeft, welke kleur het best bij u past en in welke prijsklasse u een rugzak zoekt. Rugzak.com heeft dit een stuk eenvoudiger gemaakt door de handige filter. Wanneer u de verschillende opties in deze filter aanvinkt krijgt u direct het relevante aanbod. U kunt binnen de categorie leger rugzakken zoeken of in het gehele aanbod. 

 

Een leger rugzak kopen

Wanneer u uw rugzak voor 17:00 bestelt kunt u hem de volgende werkdag al thuis verwachten. Bestelt u met een orderwaarde die boven de €50,- ligt? Dan betaalt u geen verzendkosten. Voor vragen over ons assortiment of het bestelproces kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Bereik ons via 085-1044334 of info@rugzak.com.