Reistassen

18 artikel(en)

Reistas

Zoekt u een reistas? Dan kunt u daar allerlei kanten mee op. Bij Rugzak.com begrijpen wij dat een reistas bijdraagt aan de optimale reis. Wij hebben dan ook bewust gekozen voor populaire merken als Easy Camp en Mi-Pac. Of u nu een weekendje weg wilt of voor een langere periode op reis wilt. Met de verschillende reistassen binnen ons assortiment is het allemaal mogelijk.

Wij zijn onder andere officieel dealer van Easy Camp. De reistassen van Easy Camp kenmerken zich door een praktische indeling en het verrassende design. Easy Camp biedt reistassen die geïnspireerd zijn op het buitenleven. De reistassen zijn dan ook uitermate geschikte voor avontuurlijke reisjes of als u gaat kamperen.

Ook vindt u binnen de categorie reistassen het merk Mi-Pac. Mi-Pac weet een strak design en functionaliteit te combineren. Met de reistassen van Mi-Pack kunt u uw persoonlijke stijl met een breed palet aan kleuren uitdrukken. Mi-Pac weet als geen ander te innoveren en brengt ieder seizoen dan ook nieuwe ontwerpen uit.

 

Juiste reistas kiezen

Reistassen zijn meestal van polyester of nylon gemaakt. Door het zachte materiaal kunt u een reistas zeer flexibel indelen. U kunt een reistas dan ook gebruiken voor een weekendje naar de stad of een hele week weg. U heeft er altijd voldoende ruimte voor. Wilt u een reistas gebruiken om mee te vliegen? Controleer dan de richtlijnen bij de vliegmaatschappij waarmee u vliegt. Zo weet u zeker dat uw reistas mee in het vliegtuig mag. Blijkt een reistas niet geschikt? Neem dan een kijkje binnen de categorie weekendtassen of backpacks.

 

Betaalbare reistassen van populaire merken

Rugzak.com biedt bewust alleen reistassen van de populairste merken aan. Merken als Easy Camp en Mi-Pac zijn uitgebreid door ons getest. Zo weten wij zeker dat u een reistas koopt waar u lang tevreden mee bent. De reistassen van Rugzak.com zijn beter geprijsd dan u van retailers gewend bent. Wij kunnen dit garanderen door actief te zijn als internetwinkel, zonder duur pand.

 

Een reistas kopen

Bekijk ons assortiment aan reistassen om zelf te zien welke reistas het best bij u past. Wanneer u de juiste reistas vindt kunt u uw bestelling plaatsen en afrekenen via een beveiligde (SSL) afrekenpagina. Blijkt uw reistas toch niet geschikt? Dan ontvangen we deze graag terug. We kunnen uw reistas ruilen voor een andere variant of het aankoopbedrag terugstorten.

 

Bestelt u voor 17:00? Dan heeft u uw reistas de volgende werkdag in huis. Wij rekenen boven de €50,- geen verzendkosten. Heeft u een vraag over ons aanbod reistassen of het bestelproces? Neem dan contact op via 085-1044334 of info@rugzak.com