Fietsen

Ben je een fanatieke mountainbiker of ga je op fietsvakantie, dan kan een fietsrugzak handig zijn. Fietsrugzakken worden gekenmerkt door een ventilerend rugsysteem en de mogelijkheid voor het bevestigen van een waterzak. In ons assortiment vind je rugzakken met geventileerde rugsystemen, waterzakken en regenhoezen, zodat je tas netjes en droog blijft.

Fietsrugzakken

Je kunt op fietsvakantie gaan met een kleine dagrugzak of een backpack, maar een fietsrugzak is natuurlijk perfect. Wanneer je er met de fiets op uittrekt is het prettig om eten en drinken mee te nemen. Een fietsrugzak is te gebruiken voor meerdaagse fietstochten of gewoon een sportief uitstapje. De stof van deze rugzakken beschermt je rug tegen transpiratie en daarnaast beschikken de rugzakken vaak over een drinksysteem.

 

Juiste fietsrugzak kiezen

Wanneer je een fietsrugzak uitkiest is het belangrijk eerst vast te stellen waar je behoefte ligt. Wil je een fietsrugzak voor meerdaagse fietstochten of juist kleine uitstapjes gebruiken? Wanneer je één of meerdere dagen op pad gaat past daar een grotere fietsrugzak bij. Ben je vaak niet meer dan een aantal uur weg? Dan is kleinere fietsrugzak met bijvoorbeeld een drinksysteem voldoende.

 

Zowel voor de kleinere als grotere rugzakken kunt u bij verschillende merken terecht. Een goed voorbeeld daarvan zijn de rugzakken van Easy Camp. U kunt kiezen voor een kleinere variant, de Easy Camp Companion 10 of een grotere variant: de Easy Camp Haze 30. In de Easy Camp Companion 10 past een flesje drinken en bijvoorbeeld een jas, in de Easy Camp Haze 30 kunt u allerlei spulletjes kwijt in de verschillende compartimenten. Ideaal voor langere fietstochten!  Bekijk ook merken als Outwell, Coleman en Highlander. Al deze merken zijn uitermate geschikt voor buitenactiviteiten!

 

Betaalbare fietsrugzakken

Bij Rugzak.com vinden we het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar blijft. Naast dat wij op de kwaliteit van onze fietsrugzakken hebben gelet is ook betaalbaarheid een belangrijk drijfveer om rugzakken wel of niet tot ons assortiment toe te laten. Daarnaast is Rugzak.com volledig online actief en kunnen wij onze fietsrugzakken daardoor voor een betere prijs leveren dan concurrenten.

 

Een fietsrugzak kopen

Als je de juiste fietsrugzak gevonden hebt kun je deze direct aan het winkelmandje toevoegen en bestellen. Ons afrekenproces is (SSL) beveiligd en beschikt over alle populaire betaalmethodes. Voldoet je fietsrugzak niet aan de verwachtingen? Dan kun je deze ruilen of kun je het aankoopbedrag terugkrijgen.

 

Wij rekenen geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50,- en garanderen een snelle verzending. Wanneer je voor 17:00 bestelt ontvang je de fietsrugzak de volgende dag thuis. Wil je advies? Neem dan contact op via 085-1044334 of info@rugzak.com.