Grote rugzakken

Zoekt u een grote rugzak? Bij Rugzak.com kunt u ons volledige assortiment aan grote rugzakken direct bekijken. In een grote rugzak kunt u net iets meer kwijt dan in de kleinere varianten. Vanaf 30 liter volume komen we in de categorie grotere rugzakken terecht. Bij Rugzak.com vindt u rugzakken van populaire merken als Highlander, Mi-Pac en Easy Camp. Stuk voor stuk kwalitatieve merken en altijd scherp geprijsd.

Grote rugzakken

Bij Rugzak.com vindt u een breed aanbod van allerlei verschillende rugzakken. De rugzakken zijn opgebouwd uit losse compartimenten en beschikken over verschillende extra’s.

Eén van de populairdere grote rugzakken is de Highlander Summit in het blauw. De rugzak bestaat uit een hoofdvak dat in tweeën is te splitsen en heeft 40 liter volume. In de rugzak kunt u eenvoudig allerlei spullen kwijt. Zo is er ruimte voor meerdere drinkflessen, kunt u uw wandelstokken in de rugzak doen en is er voldoende ruimte voor een T-shirt, vestje, schoenen en andere kleding. De Highlander Summit is ideaal voor buiten en beschikt over een ingebouwde regenhoes. Met deze rugzak bent u goed beschermd tegen veranderende weersomstandigheden.

Kiest u voor een grotere rugzak? Dan is de Highlander Tomahawk Elite LX een interessante optie. In de rugzak past maar liefst 45 liter, de rugzak is daarmee vrij groot en daardoor voor allerlei doeleinden te gebruiken. Ook is de rugzak ijzersterk, waterafstotend en kan de rugzak tegen een zware belasting. In de rugzak is ruimte voor een 15.4 inch laptop, eten en drinken, kleding en ook is er een apart vakje voor medische spullen. Deze grote rugzak is goed te verstellen, samen met het Airmesh systeem heeft u de beschikking over schouderbanden, een heupgordel en borstriem.

Grote rugzak kiezen

Wanneer u een grotere rugzak zoekt is kiezen niet eenvoudig. Allereerst is het belangrijk om te weten welk formaat u precies nodig heeft. Een variant tot 50 liter wordt meestal gebruikt voor een dagje of weekend weg, terwijl voor langere reizen vaak een groter formaat benodigd is. Wanneer u langdurig met een rugzak gaat reizen is een backpack geschikter dan een rugzak. In een backpack kunt u meer volume kwijt en zitten vaak meer dan vier verschillende compartimenten. Zo kunt u schone en vieze kleding op een eenvoudige manier scheiden.

Grote rugzakken voor een betaalbare prijs

Bij Rugzak.com vinden we het naast de kwaliteit van een grote rugzak ook belangrijk dat de rugzak betaalbaar is. In ons assortiment hebben we dan ook bewust een aantal scherp geprijsde rugzakken geplaatst.

Grote rugzak kopen

Het kopen van een grote rugzak doet u op ieder moment via Rugzak.com. U kunt uw ideale rugzak in ons assortiment selecteren en daarna in uw winkelmandje plaatsen. Is uw bestelling compleet? Dan is het tijd om af te rekenen. Binnen het (SSL) beveiligde afrekenproces van Rugzak.com accepteren wij alle populaire betaalmethodes. Wanneer u vanaf €50,- bestelt is de verzending volledig gratis. Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw bestelling dezelfde avond thuis verwachten. Wanneer u daarna bestelt wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd.

Voor vragen kunt u telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Bereik ons via 085-1044334 en info@rugzak.com.