Fietsrugzak

Een rugzak is uitermate handig wanneer u een fietstochtje maakt, maar fietsrugzakken kunt u vaak ook voor wandeltochten of andere doeleinden gebruiken. De meeste fietsrugzakken zijn uitgerust met drinksysteem en beschikken over weerbestendige materialen. Wanneer u uw fietsrugzak vandaag bestelt wordt deze dezelfde of eerstvolgende werkdag geleverd. Bekijk ons assortiment om een fietsrugzak te vinden die bij uw behoeftes past.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Fietsrugzakken

Vindt u het ook zo fijn om met de fiets op pad te gaan? Het maken van een fietstochtje laat u uw alledaagse zorgen vergeten en geeft u de kans om heerlijk buiten te zijn. Wanneer u fietst is het prettig om eten en drinken bij de hand te hebben, doordat niet iedere fiets over een tas beschikt bent u al snel aangewezen op een rugzak. Een fietsrugzak is voor fietstochtjes en andere sportieve uitjes te gebruiken. De stof van deze rugzakken beschermt uw rug tegen transpiratie en daarnaast beschikken de rugzakken vaak over een drinksysteem.

 

Juiste fietsrugzak kiezen

Wanneer u een geschikte fietsrugzak kiest is het belangrijk eerst vast te stellen waar uw behoefte ligt. Wilt u een fietsrugzak voor grotere fietstochten of juist kleine uitstapjes gebruiken? Wanneer u één of meerdere dagen op pad gaat past daar een grotere fietsrugzak bij. Bent u vaak niet meer dan een aantal uur weg? Dan is kleinere fietsrugzak met bijvoorbeeld een drinksysteem voldoende.

 

Zowel voor de kleinere als grotere rugzakken kunt u bij verschillende merken terecht. Een goed voorbeeld daarvan zijn de rugzakken van Easy Camp. U kunt kiezen voor een kleinere variant, de Easy Camp Companion 10 of een grotere variant: de Easy Camp Haze 30. In de Easy Camp Companion 10 past een flesje drinken en bijvoorbeeld een jas, in de Easy Camp Haze 30 kunt u allerlei spulletjes kwijt in de verschillende compartimenten. Ideaal voor langere fietstochten!  Bekijk ook merken als Outwell, Coleman en Highlander. Al deze merken zijn uitermate geschikt voor buitenactiviteiten!

 

Betaalbare fietsrugzakken

Bij Rugzak.com vinden we het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar blijft. Naast dat wij op de kwaliteit van onze fietsrugzakken hebben gelet is ook betaalbaarheid een belangrijk drijfveer om rugzakken wel of niet tot ons assortiment toe te laten. Daarnaast is Rugzak.com volledig online actief en kunnen wij onze fietsrugzakken daardoor voor een betere prijs leveren dan concurrenten.

 

Een fietsrugzak kopen

Als u de juiste fietsrugzak gevonden heeft kunt u deze direct aan uw winkelmandje toevoegen en bestellen. Ons afrekenproces is (SSL) beveiligd en beschikt over alle populaire betaalmethodes. Voldoet uw fietsrugzak niet aan de verwachtingen? Dan kunt u deze ruilen of kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen.

 

Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw bestelling dezelfde avond nog thuis verwachten. Wanneer u later bestelt leveren wij uw bestelling de eerstvolgende werkdag.