Highlander rugzakken

Highlander rugzakken blinken uit door zeer functioneel en tegelijk ook van hoge kwaliteit te zijn. Highlander is een merk dat in de Schotse Hooglanden gestart is en daarom vanaf het begin al tegen onvoorspelbare weersomstandigheden bestand diende te zijn. Highlander levert kwaliteit en is al populair sinds 1985. In ons assortiment kunt u Highlander rugzakken voor een scherpe prijs bestellen.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Highlander rugzakken

Highlander staan bekend om gebruiksgemak, comfort en het lichte gewicht. De rugzakken zijn gemaakt om mee te wandelen en kunnen ook voor allerlei andere activiteiten ingezet worden. De meeste rugzakken van Highlander zijn eenvoudig te verstellen, beschikken over geïntegreerde drinksystemen en bevatten veel opbergmogelijkheden. Sommige Highlander rugzakken zijn ook uitstekend als backpack te gebruiken. In de rugzakken van Highlander kan soms tot 88 liter aan inhoud worden gestopt. Wilt u zich in stijl verplaatsen en een rugzak met camouflageprint? Kies dan voor een rugzak uit de Recon-serie, deze rugzakken zijn gebaseerd op rugzakken die ook in het leger worden gebruikt.

 

Highlander is een merk dat is ontstaan in de Schotse Hooglanden. De oprichter van dit merk werd geïnspireerd door de prachtige natuur die Schotland biedt en besloot in 1985 dat daar kwaliteitsuitrusting bij paste. Zeker wanneer u al eens door de Schotse Hooglanden heeft gewandeld begrijpt u dat een goede rugzak belangrijk is. Mede daardoor - en het materiaal dat destijds door militairen werd gebruikt - is Highlander tot bloei gekomen. Dat Highlander rugzakken zeer betaalbaar zijn heeft Rugzak.com overtuigd deze rugzakken in het assortiment op te nemen.

 

Juiste Highlander rugzak kiezen

Wanneer u voor Highlander kiest kunt u allerlei kanten op. U kunt voor rugzakken van verschillende volumes en kleuren kiezen. Zoekt u een rugzak met heupgordel, regenhoes, borstband, ventilatie of andere extra’s? Ook daar kunt u via onze keuzehulp op selecteren.

 

Betaalbare rugzak bestellen

Naast de kwaliteit en functionaliteit is ook de betaalbaarheid belangrijk. Bij Rugzak.com kunt u dan ook specifiek op een prijscategorie selecteren en op basis daarvan een selectie in ons assortiment maken. Ideaal wanneer u een bepaald budget voor uw Highlander rugzak in gedachte heeft.

 

Een Highlander rugzak kopen

Als u een Highlander rugzak gevonden heeft die bij u past is het tijd om te bestellen. Wilt u nog even verder winkelen? Dan kan dat uiteraard ook! Tot slot kunt u uw Highlander rugzak afrekenen via ons (SSL) beveiligde afrekenproces. Wij accepteren alle populaire betaalmethodes en hanteren uitstekende verzendvoorwaarden. Zo verzenden wij uw bestelling gratis wanneer een orderwaarde van meer dan €50,- bereikt wordt. Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw bestelling dezelfde avond thuis verwachten. Wanneer u later bestelt leveren wij de eerstvolgende werkdag. Bereik ons telefonisch via 085-1044334 of per e-mail op info@rugzak.com.