Kleine rugzakken

Bij Rugzak.com vindt u zowel grote als kleine rugzakken. Wanneer u een kleine rugzak zoekt wilt u deze mogelijk gebruiken om een flesje drinken, een notitieblok of andere benodigdheden voor als u onderweg bent in te bewaren. De kleinere rugzak is gemakkelijk te vervoeren en ook thuis eenvoudig op te bergen. Ideaal! Bij Rugzak.com vindt u kleine rugzakken van merken als Mi-Pac, Highlander, Eastpak, Easy Camp en meer.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Toon 12

Kleine rugzakken

Wanneer u een kleinere rugzak zoekt heeft u bij Rugzak.com een uitgebreide keuze. Kleinere rugzakken zijn handig om een kleine laptop, tablet of andere benodigdheden mee te nemen. Wilt u een rugzak gebruiken als reistas? Dan is het raadzaam om voor een grotere rugzak te gaan. Bij Rugzak.com vindt u kleine rugzakken van allerlei verschillende merken. Denk aan populaire merken als Highlander, Mi-Pac, Eastpak, Easy Camp en meer!

 

Door te selecteren op het volume van een rugzak is het gemakkelijker om de juiste modellen te filteren. Zo kunt u via de keuzehulp filteren op rugzakken tot 10, 20 of 30 liter! Wanneer u voor meer volume kiest komt u al snel in de categorie grote rugzakken of backpacks.

 

Kleine rugzak kiezen

Het kiezen van het juiste formaat is belangrijk. U kunt erop rekenen dat een rugzak tot 30 liter ruim voldoende is voor dagelijks gebruikt. In deze rugzakken kunt een notitieblok kwijt, uw etui, een laptop en eventueel ook eten en drinken. Ook voor sportspullen is de kleinere rugzak geschikt, behalve wanneer u ook een helm, bal of andere extra’s mee wilt meenemen. In dat geval raden wij nu aan te kiezen voor een sporttas.

 

Bij Rugzak.com bieden we rugzakken voor dames en heren aan! Wanneer u het productaanbod liever per merk filtert kunt u de losse pagina’s van Highlander, Mi-Pac, Easy Camp, Coleman en Eastpak bekijken. Daarnaast kunt u via onze keuzehulp op kleur filteren.

 

Kleine rugzakken voor een betaalbare prijs

Wanneer u een nieuwe rugzak koopt wilt u dat deze betaalbaar is. Rugzak.com heeft met haar assortiment ingezet op betaalbaarheid en de beste prijs en kwaliteit aangehouden. Wilt u binnen bepaalde prijscategorieën zoeken? Dan kunt u dat via onze keuzehulp doen.

 

Een kleine rugzak kopen

Bij Rugzak.com willen we het kopen van een rugzak zo eenvoudig mogelijk maken. Wanneer u een passende rugzak vindt kunt u deze dan ook direct bestellen. Als u uw rugzak afrekent via het (SSL) beveiligde afrekenproces kunt u uw bestelling eenvoudig afronden. Voor bestelling boven de €50,- worden geen kosten berekend en als u voor 13:00 kunt uw bestelling dezelfde avond nog thuis verwachten. Bestelt u later? Dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd. Onze kleine (en grote) rugzakken zijn direct uit voorraad leverbaar!

 

Voor vragen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen via 085-1044334 en info@rugzak.com.