Schooltassen

1 - 30 of 116

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Schooltas

Wanneer u een schooltas zoekt kunt u uit een breed assortiment kiezen. Rugzak.com heeft tal van verschillende schooltassen die u direct binnen onze webwinkel kunt bestellen. Wij voeren populaire merken als Mi-Pac en Highlander, beide van uitstekende kwaliteit en opvallend qua design.

De schooltassen van Mi-Pac zijn modieus en functioneel. Het Britse Mi-Pac is sinds 2012 actief met het ontwerpen van schooltassen, vanaf dat moment vielen de opvallende designs direct al in de smaak. De kleuren en ontwerpen zijn opvallender dan bij andere schooltassen het geval is. Bij Mi-Pac vindt u vrolijke designs met bloemen, strakke patronen of creatieve prints. Zo kunt u uw persoonlijke stijl nog beter tot uitdrukking brengen.

Highlander is een merk dat gespecialiseerd is in outdoor, maar ook de schooltassen van dit merken blijken populair. Vooral door de functionaliteit en avontuurlijke uitstraling.

 

Juiste schooltas kiezen

Het kiezen van de juiste schooltas begint bij ontdekken wat u nodig heeft. Kijk naar het materiaal dat u dagelijks in uw schooltas doet en maak op basis daarvan een keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een schooltas met laptopvak. Bij de meeste schooltassen wordt aangegeven welke laptop in de schooltas past.

Daarnaast kunt u kiezen voor een waterbestendige tas, een tas met extra accessoire vak of andere toevoegingen. Zoekt u een bepaalde kleur of schooltas met borstband, ventilatie bij de rug of andere extra’s? Dan kunt u dit in onze filter aanvinken.

 

Betaalbare schooltassen van populaire merken

Wij vinden het belangrijk dat een schooltas er leuk uitziet, functioneel is en tegelijk ook betaalbaar. Met de merken Mi-Pac en Highlander hebben wij uitstekende ervaringen. Vooral de functionaliteit van deze schooltassen en de unieke designs van Mi-Pac vallen op.

Wij werken volledig online en maken weinig kosten. Schooltassen bij Rugzak.com zijn daardoor beter te betalen dan u in normale winkels gewend bent.

 

Een schooltas kopen

Bij Rugzak.com kunt u kiezen uit een breed assortiment aan schooltassen. Heeft u een schooltas gevonden die bij u past? Dan kunt u deze direct bestellen en betalen via onze beveiligde (SSL) afrekenpagina. Als een schooltas niet bij u past kunnen we deze retour nemen. In dat geval kunnen we u een andere schooltas toesturen of storten we het aankoopbedrag terug.

 

Wanneer u voor 17:00 een schooltas bestelt heeft u deze de volgende werkdag in huis. Boven de €50,- berekenen wij geen verzendkosten. Heeft u een vraag? Bereik ons dan telefonisch of per e-mail. U kunt ons bereiken via 085-1044334 of info@rugzak.com.