School

Een schoolreisje is iets waar je kind naar uitkijkt. Het is belangrijk om een comfortabele rugzak mee te nemen op schoolreis. In de tas kunnen de benodigde schoolreis spullen, zoals een jas, drinken en snoepje worden opgeborgen. In ons assortiment vindt u leuke rugzakken met comfortabele en verstelbare schouderbanden. Zo kan je je kind gerust op schoolreis sturen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Rugzak voor een schoolreis

Op schoolreis, een spannend uitje waar kinderen vaak al lang naar uitkijken. Ze gaan met school een dag naar een pretpark, dierentuin, museum of speeltuin. Kinderen uit hogere klassen of van middelbare scholen gaan soms ook meerdere dagen op schoolreis. Vaak gaan ze met de bus op pad.


Leuk en spannend zo een schoolreisje, maar hoe neem je al dat lekkers mee? In een comfortabele rugzak natuurlijk! In het assortiment van Rugzak.com vindt je leuke en comfortabele rugtassen.

 

Welke rugzak past bij welk schoolreisje?

Er zijn heel veel verschillende schoolreisjes. Voor een dagje dierentuin heb je een andere rugzak nodig dan een meerdaagse city-trip naar Londen. Het belangrijkste is dat je kind een comfortabele rugzak heeft. Kies daarom voor een rugzak met verstelbare en gewatteerde schouderbanden. Dankzij de verstelbare schouderbanden kan deze tas meegroeien met je kind en de schoolreisjes.

 

Gaat je kleintje een dagje naar de speeltuin en moet er alleen een drinkbeker en snoepje mee? Dan is een rugzakje van ongeveer 10 liter een goede keus. Moeten er meer spullen zoals een jas meegenomen worden, kies dan voor een rugzak van 10 à 20 liter. Voor een meerdaagse schoolreis is het handig om een weekendtas mee te nemen en een rugzak van 10 à 20 liter voor overdag. Bekijk hier ons assortiment weekendtassen.

 

Betaalbare rugzak voor op schoolreis

Een schoolreis is leuk en spannend, maar kost natuurlijk ook geld. Een comfortabele rugzak om alle spulletjes in mee te nemen mag daarom niet teveel geld kosten. Dat snappen we bij Rugzak.com maar al te goed, daarom hebben wij gekozen voor merken als Mi-Pac en Highlander. Trendy, kwalitatief en betaalbare rugzakken. Ook kun je via Rugzak.com binnen een bepaalde prijscategorie zoeken, handig wanneer je vooraf een budget hebt vastgesteld.

 

Een schoolreis rugzak kopen

Gaat je zoon of dochter morgen op schoolreis en heb je nog geen geschikte rugzak. Dat is geen probleem! Bestel en betaal je de rugzak voor 17:00 bij Rugzak.com dan wordt deze de volgende werkdag (ook op zaterdag) bezorgd door PostNL. Je kunt je bestelling met iDEAL, Visa, Mastercard, PayPal of bankoverboeking betalen via het (SSL) beveiligde afrekenproces.

 

Heb je vragen? Je kunt ons zowel telefonisch als per mail bereiken via 085-1044334 of e-mail naar info@rugzak.com.