Nomad rugzakken

Backpacken, touren en zelfs dagjes uit; met Nomad rugzakken heb je altijd een ideaal model dat volledig aansluit bij de reis die je van plan bent te gaan maken. De verschillende Nomad modellen zijn een uitstekende keus wanneer je veel waarde hecht aan comfort en gemak.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nomad rugzakken

Nomad staat al jaren bekend als een merk dat rugzakken van de hoogste kwaliteit levert. Nomad rugzakken hebben een lange levensduur en kunnen ook goed tegen een stootje. Dankzij de uitstekende isolatie zijn de meeste rugzakken van dit merk bovendien waterdicht, waardoor je deze ook kunt gebruiken in gebieden waar je niet altijd kunt rekenen op een lekker zonnetje tijdens jouw wandeltocht.

&nbsp

Backpackers kunnen gemakkelijk een passend model vinden binnen het aanbod van Nomad rugzakken. Nomad biedt diverse rugzakken met een volume van maar liefst 70 liter aan, wat voldoende ruimte biedt voor je kleding, boeken, eten en drinken voor onderweg, een slaapzak en talloze andere materialen die nodig zijn op je backpackreis. De Nomad Karoo backpack is hier een goed voorbeeld van. Deze donkerblauwe rugzak heeft een zeer grote inhoud en wordt door backpackers als zeer aangenaam ervaren.

&nbsp

Vooral op het gebied van comfort biedt Nomad prettige oplossingen. De grotere Nomad rugzakken bieden door middel van het handige rugsysteem bescherming voor je gewrichten en spieren, zodat je bij zware bagage geen last heeft van pijnen en steken. Dit is vooral prettig wanneer jouw reis meer dan enkele dagen duurt, omdat je gedurende lange reizen altijd in topconditie moet zijn om iedere dag de geplande wandeling te maken.

Nomad rugzakken kiezen

Bedenk allereerst in welke omstandigheden je terecht kunt komen gedurende uw reis. Krijg je te maken met veel warme temperaturen? Dan is het slim te kiezen voor een Nomad rugzak met goede ventilatie. Regent het vaak in het gebied waar je op vakantie gaat? Dan moet de Nomad rugzak waterdicht zijn en is een regenhoes ook geen overbodige luxe. Hou ook rekening met de hoeveelheid spullen die je tijdens jouw reis wilt meenemen. Hoe langer de reis, hoe meer kleding je nodig hebt. Dit heeft een grote invloed op het volume van de Nomad rugzak. &nbsp

Lange reizen vereisen een stevige rugzak met veel comfort en een hoog gebruiksgemak. Voor korte reizen kun je bijvoorbeeld kiezen voor Nomad weekendtassen, die in dit geval wat meer comfort en gemak zullen bieden. Zo is de Nomad Gate weekendtas perfect voor korte reisjes zoals citytrips of wanneer je voor enkele dagen de natuur in wilt gaan.

Nomad rugzakken kopen

Bij Rugzak.com bestel je eenvoudig de beste Nomad rugzakken tegen zeer voordelige prijzen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak op basis van jouw gewenste gebruik een keuze uit de tientallen modellen in ons assortiment. Producten die je vandaag nog voor 17:00 bestelt worden morgen al bij je afgeleverd. Bij bestellingen van minimaal €50 rekenen wij geen verzendkosten. Heb je vragen over Nomad rugzakken of een van de vele andere producten in ons assortiment? Je kunt ons bereiken via info@rugzak.com of bellen naar 085-104434.