Pavillo rugzakken

Pavillo rugzakken: een uniek merk waarbij gebruiksgemak altijd voorop staat. De innovatieve rugzakken van Pavillo maken het bijzonder eenvoudig om lange wandeltochten af te leggen of lekker te backpacken. Met diverse kleuren en groottes ben je altijd verzekerd van een ideale rugzak die je vrijwel niet op je rug voelt zitten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pavillo rugzakken

Er zijn diverse varianten binnen het assortiment van Pavillo rugzakken. Zo kun je kiezen voor rugzakken met een aluminum frame. Dit biedt een uitstekend comfort terwijl je niet inlevert op het volume van de rugzak. Het frame is bijzonder licht, waardoor het totale gewicht van de Pavillo rugzak ook niet wordt verhoogd. Diverse Pavillo rugzakken komen bovendien met een handige regenhoes, zodat je deze ook tijdens regenachtige dagen kunt gebruiken.

&nbsp

Het volume van Pavillo rugzakken verschilt aanzienlijk, waardoor je deze op jouw eigen wensen kunt afstemmen. Ga je voor een aantal maanden backpacken in Azië of Australië? Dan bieden Pavillo rugzakken met een inhoud van maar liefst 65 liter de ideale uitkomst. Zo is de Pavillo Dura-Trek backpack 65L een populair item onder backpackers die voor meerdere maanden op reis gaan en zeker willen zijn dat zij alles meenemen dat ze tijdens de reis nodig hebben. Deze rugzak is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Pavillo rugzakken kiezen

Je kunt jouw nieuwe Pavillo rugzak volledig laten aansluiten op de reis die je gaat maken. Voor iedere situatie is er altijd een ideale Pavillo rugzak. Er zijn zelfs speciale rugzakken voor een dagje uit, waarbij je voldoende ruimte hebt voor extra kleding indien deze vies wordt, eten en drinken om onderweg gewoon te kunnen eten en natuurlijk ook een boek zodat je tijdens rustige momenten even kunt relaxen en altijd iets te doen hebt.

&nbsp

Let bij het kiezen van een Pavillo rugzak altijd goed op het volume en het comfort. Bij langdurig gebruik is het aan te raden voor een groot volume te kiezen en ook een rugzak met frame aan te schaffen. Dit verlaagt de druk op de schouders, waardoor je onderweg geen last krijgt van je spieren. Dit is vooral prettig wanneer je lange wandeltochten maakt en ook regelmatig ergens kampeert zonder dorpen of steden om je heen.

Pavillo rugzakken kopen

De beste Pavillo rugzakken koop je bij Rugzak.com. Je vindt binnen ons assortiment altijd een ideale rugzak. Rugzakken die je vandaag nog voor 17:00 bestelt worden bovendien morgen al bij je thuis bezorgd. Bij bestellingen van minimaal €50 rekenen wij geen verzendkosten. Heb je een vraag over de Pavillo rugzakken of een van onze andere producten? Dan kun je ons bereiken via info@rugzak.com of bellen naar 085-1044334.