Leren rugzakken

Leren rugzakken zijn weer terug van weggeweest. Leren rugzakken zijn beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Bij Rugzak vindt u leren rugzakken van onder andere het populaire merk Mi-Pac. De rugzakken van Mi-Pac zijn gemaakt van PU-leer en bevatten geen dierlijk materiaal. Tegelijk is PU-leer qua uiterlijk gelijk aan echt leer. Ideaal wanneer u niet teveel voor uw leren rugzak wilt betalen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leren rugzakken

Houdt u van leer en wilt u het liefst ook een rugzak van leer? Een leren rugzak is vrij duur en lastig te verkrijgen voor een scherpe prijs. Gelukkig biedt Rugzak.com als alternatief PU-leer. Leren rugzakken van PU-leer zijn kwalitatief erg goed en beter te betalen dan echt leer.

 

PU-leer is stevig materiaal, in sommige gevallen mooier dan dierlijk leer en kleurvast. Daarnaast is PU-leer gemakkelijker te onderhouden dan echt leer en kan er een eenduidige kwaliteit bereikt worden.

Een populaire leren rugzak van Mi-Pac is de Swing Bag Tumbled Black. De leren rugzak is perfect voor smalle schouderbladen en daardoor als rugzak of schoudertas te gebruiken. Doordat het PU-leer met een waterafstotende coating is behandeld kunt u ook met een leren rugzak toe als het regent.

 

Gaat u voor een leren rugzak die iets exotischer is? Dan kunt u het best kiezen voor de Mi-Pac Python. Het PU-leer van deze rugzak lijkt op echt pythonleer en heeft daardoor een zeer uniek uiterlijk. De Mi-Pac Python heeft een inhoud van 17 liter die verdeeld is over twee vakken. In deze rugzak kunt u gemakkelijk uw boeken, schriften en ook een kleine laptop of tablet kwijt. Wanneer u uw sleutels of andere waardevolle spullen wilt opbergen kunt u dat het best in het voorvak doen.

 

Leren rugzak kiezen

Het kiezen van een leren rugzak is zo eenvoudig nog niet! Gaat u voor een rugzak van wit leer, zwart leer of voor een exotische variant met bijvoorbeeld pythonleer? Wanneer u via onze keuzehulp filtert kunt u direct een aantal passende varianten vinden. U kunt bij Rugzak.com namelijk filteren op kleur, volume en de aanwezigheid van extra’s.

 

Betaalbare leren rugzakken

De rugzakken bij Rugzak.com zijn gekozen op kwaliteit en betaalbaarheid. Zo weten wij dat de rugzakken van Mi-Pac van duurzame materialen gemaakt zijn, dat het een trendvolgend merk is en u ook uw leren rugzak voor een eerlijke prijs kunt kopen. Via de keuzehulp kunt u specifieke prijscategorieën selecteren.

 

Leren rugzak kopen

Heeft u een leren rugzak gevonden die helemaal bij u past? Dan kunt u deze direct bestellen. Nadat u uw leren rugzak in het (SSL) beveiligde proces afrekent wordt uw rugzak direct verzonden. Bestelt u uw rugzak voor 13:00? Dan wordt deze dezelfde avond nog afgeleverd. Bestelt u daarna? Dan ontvangt u uw leren rugzak de eerstvolgende werkdag. Bij bestellingen vanaf €50,- worden geen verzendkosten berekend.

Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch of per e-mail benaderen via 085-1044334 of info@rugzak.com.