Wandelen

Een goede wandelrugzak is de sleutel voor een positieve wandelervaring. Het aanschaffen van een comfortabele en geschikte wandelrugzak is een must voor een geslaagde vakantie. Bij Mundo Recreatie begrijpen we dat. Daarom vindt u hier alleen rugzakken van merken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Bekijk ons aanbod wandelrugzakken. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zoals hierboven aangegeven: Het kiezen van een juiste wandelrugzak is een voorwaarde voor een goede wandelvakantie. Het kan verleidelijk zijn om je wandelrugzak vooral op prijs te kopen. Dat is echter niet verstandig. Waar moet je dan wel op letten bij het aanschaffen van een wandelrugzak lees je hieronder. Met de eenvoudige tips over opslagvolume, belasting, type rugzakken en andere kenmerken maken we het makkelijker om een wandelrugzak te selecteren die afgestemd is op jouw behoeften.

 

Algemene info wandelrugzakken

Het is belangrijk om de basis van een wandelrugzak te begrijpen voor aankoop. Allereerst moet je een overweging maken hoeveel rugzakken je nodig hebt, hoe groot de wandelrugzak moet zijn en welke speciale functies en eigenschappen de tas moet hebben. Dit kan variëren op basis van specifieke behoeften van de wandelaar. Denk bijvoorbeeld aan fysieke conditie, wandelterrein en lengte van de wandeltochten. Al deze punten zullen van invloed zijn op de wandelrugzak die meest geschikt is.

 

Aantal wandelrugzakken en afmeting

Als je regelmatig gaat wandelen, zul je waarschijnlijk niet voldoende hebben aan één wandelrugzak. Hooguit als je een wandelaar bent die vaak dezelfde soort wandeltochten maakt. Veelzijdige wandelaars hebben vrijwel altijd een rugzak voor dagtochten en een rugzak voor meerdaagse tochten. Normaal gesproken zal de lengte van en reis bepalen hoe groot de rugzak moet zijn. Voor dagtochten is een kleine wandelrugzak prima. Voor meerdaagse tochten ligt een grote rugzak voor de hand. Het kan verleidelijk zijn om een kleine wandelrugzak voor langere reizen te gebruiken. Dit is echter niet verstandig. Overbelasting van de rugzak en het aanbinden van accessoires zorgen vrijwel altijd voor een oncomfortabele zit.

 

Betaalbare wandelrugzakken van populaire merken

Bij Rugzak.com hebben wij nagedacht over de producten die wel en niet in ons assortiment verschijnen. Ook onze wandelrugzakken zijn daarom geselecteerd op gebruikersgemak, kwaliteit en design. In tegenstelling tot andere retailers maakt Rugzak.com nauwelijks kosten door te werken met een internetwinkel. Je kunt je wandelrugzak daardoor voor een lagere prijs kopen dan je mogelijk gewend bent.

 

Wandelrugzak kopen

Via Rugzak.com kun je ons assortiment bekijken en je bestelling plaatsen. Wij werken met een beveiligde (SSL) betaalomgeving. Zo weet je zeker dat je bestelling op een veilige manier gemaakt wordt. Ben je niet tevreden met je wandelrugzak? Dan kun je hem ruilen voor een andere variant of terugsturen en het aankoopbedrag terugkrijgen.

Als je voor 17:00 bestelt kun je de wandelrugzak de volgende werkdag thuis verwachten. Boven de €50,- rekenen wij geen verzendkosten. Wil je meer weten over onze rugzakken of andere informatie? Bel of e-mail ons dan via 085-1044334 of info@rugzak.com.