Easy Camp

1 - 30 of 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Easy Camp rugzakken

Easy Camp is gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met kamperen en het buitenleven. De rugzakken van Easy Camp zijn meestal weerbestendig en zeer functioneel. U kunt ze dan ook prima gebruiken voor een wandeling of als u op reis bent. Tegelijk heeft Easy Camp ook rugzakken ontwikkeld voor scholieren en rugzakken om in een kantooromgeving te gebruiken. In veel Easy Camp rugzakken is namelijk eenvoudig een laptop of tablet te plaatsen.

 

Juiste Easy Camp rugzakken kiezen

Bij Rugzak.com vindt u allerlei soorten rugzakken van Easy Camp. In ons assortiment vindt u rugzakken met allerlei extra’s als een vloeistofhouder, regenhoezen, bevestigingspunten voor wandelstokken en nog veel meer!

 

Een voorbeeld van zo’n zeer complete wandelrugzak is de Easy Camp Companion 10. De rugzak is te gebruiken voor fietsers, hardlopers en wandelaars. Handig aan deze rugzak zijn de elastische vakken waarin u buiten het hoofdvak een flesje water kunt bewaren en de mate waarin deze rugzak ventileert. Voor zo veel mogelijk draagcomfort is er daarnaast gekozen voor een borstriem en heupgordel, de Easy Camp Companion 10 blijft daardoor uitstekend zitten.

 

Zoekt u een Easy Camp rugzak voor op uw kantoor of wilt u een Easy Camp rugzak als schooltas gebruiken? Dan is de Easy Camp Razar een interessante optie. De Easy Camp Razar is opgebouwd uit drie verschillende vakken en beschikt onder andere over een gewatteerd vak voor uw tablet of laptop. De rugzak zorgt daarnaast voor voldoende ventilatie en heeft verstelbare schouderbanden voor optimaal comfort. De Easy Camp Razar is geschikt om dagelijks te gebruiken.

 

Betaalbare rugzak bestellen

De kwaliteit van de rugzakken van Easy Camp springt direct in het oog. Daarnaast zijn de rugzakken zeer betaalbaar, een kwalitatieve Easy Camp rugzak kunt u al voor enkele tientjes bestellen.

Doordat Rugzak.com volledig online actief is kunt u hier rugzakken tegen een voordeligere prijs bestellen dan normaal het geval is.

 

Een Easy Camp rugzak kopen

Wanneer u een passende Easy Camp rugzak vindt kunt u deze direct bestellen. Plaats de rugzak in het winkelmandje en winkel verder of reken af via onze (SSL) beveiligde betaalpagina. Rugzak.com accepteert alle populaire betaalmethodes en kan uw bestelling snel leveren.

 

Als u een orderwaarde van minimaal €50,- bereikt is de verzending gratis. Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw bestelling vanavond nog thuis verwachten! Plaatst u uw bestelling na 13:00? Dan wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd.

 

U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken via 085-1044334 en info@rugzak.com.