Canvas rugzakken

Kiest u voor een rugzak in canvas? Dan profiteert u van de voordelen van dit prachtige materiaal. Canvas is gemaakt van een combinatie van natuurlijke en synthetische materialen. Het materiaal is sterk, licht en door synthetisch materiaal ook waterbestendig. Via Rugzak.com vindt u een gevarieerd assortiment aan canvas rugzakken. Bekijk onze canvas rugzakken in de webwinkel, selecteer uw favoriet en bestel.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Canvas rugzak

Een rugzak is de vrijheid om altijd bij de hand te hebben wat u nodig heeft. Of u nu naar school gaat of een wandeling maakt, op al deze momenten is een rugzak handig. Bij het kopen van een rugzak weegt u een aantal zaken tegenelkaar af. Zo zijn onder andere de grootte, uitstraling en het materiaal van uw rugzak belangrijk.

Bij een zware rugzak merkt u dat het comfort belangrijker wordt. Onder andere bij de schouders en eventueel door een band bij de heup kunt u het draagcomfort verhogen.

De grootte van uw rugzak is afhankelijk van wat u precies meeneemt. Wilt u een laptop in uw rugzak stoppen? Houd dan in het bijzonder rekening met het formaat. Vooral bij grotere laptops is het belangrijk dit mee te nemen.

De uitstraling van uw rugzak is iets dat persoonlijk is. Gelukkig vindt u via Rugzak.com tal verschillende rugzakken. U kunt uit allerlei patronen, kleuren en prints kiezen. 

Canvas is een combinatie van katoen en synthetische materialen. Canvas wordt voor allerlei soorten kleding en rugzakken gebruikt. Het materiaal is enorm flexibel, voelt zacht aan en is tegelijk sterk. Canvas is minder waterdicht dan polyester of nylon. Vooral onder wandelaars en studenten zijn rugzakken van canvas populair. Wilt u de inhoud van uw rugzak tegen vocht beschermen? Dan is een canvas rugzak minder geschikt.

 

Juiste canvas rugzak kiezen

Is canvas het materiaal dat u het meest aanspreekt? Dan is er nog steeds een breed keuzepalet waar u uit kunt kiezen. Via Rugzak.com kunt u met dit materiaal allerlei kanten op. Om het kiezen te versimpelen kunt u onze filter gebruiken. U kunt daar onder andere filteren op merk, kleur en de prijsklasse waarin u een canvas rugzak zoekt.

 

Een canvas rugzak kopen

Is het gelukt om een passende rugzak te vinden? Dan kunt u deze eenvoudig via onze beveiligde (SSL) betaalomgeving afrekenen. Als uw canvas rugzak na ontvangst niet geschikt blijkt kunt u hem ruilen voor een andere variant of uw rugzak retourneren en het aankoopbedrag terugkrijgen.

U kunt uw canvas rugzak op ieder moment bestellen. Bestelt u voor 17:00? Dan kunt u uw rugzak de volgende al thuis verwachten. Bij bestellingen vanaf €50,- ontvangt u geen verzendkosten. Heeft u een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op via 085-1044334 of info@rugzak.com.