Weekendtassen dames

Als het om weekendtassen voor dames gaat zijn er allerlei verschillende soorten. Tijdens het selecteren van ons assortiment hebben we bewust gelet op de designs van verschillende merken, de functionaliteit en betaalbaarheid. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een selectie aan verschillende weekendtassen van merken als Easy Camp en Mi-Pac. Bekijk ons gevarieerde assortiment en vind een weekendtas die bij u past.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Weekendtassen dames

De juiste weekendtas is functioneel en beschikt over een design dat bij u past. Bij het selecteren van onze weekendtassen voor dames hebben wij bewust gelet op de functionaliteit en de designs van onze tassen. Al snel vielen ons de merken Mi-Pc en Easy Camp op.

 

De weekendtassen voor dames van Mi-Pac zijn toonaangevend als het om het design gaat. Er wordt binnen dit merk nauwelijks gevarieerd in verschillende modellen en vooral gekozen voor het gebruik van verschillende patronen. Zo biedt Mi-Pac schooltassen, weekendtassen en andere tassen in honderden verschillende patronen aan. Door dit te doen zijn zij vanaf de start in 2012 zeer succesvol gebleken. Veel dames voelden zich verwant aan de prachtige designs van Mi-Pac en besloten er dan ook een weekendtas of andere tas van te bestellen.

 

Easy Camp is een merk dat groot is geworden door het leveren van outdoor producten. De weekendtassen van dit merk zijn dan ook zeer functioneel en vooral geschikt voor het buitenleven. De designs zijn in vergelijking met Mi-Pac meer ingetogen.

 

Juiste weekendtas kiezen

Om de juiste weekendtas te kiezen is het belangrijk eerst goed te begrijpen welke variant u precies nodig heeft. Doordat u via Rugzak.com kunt filteren is het gelukkig heel eenvoudig een weekendtas te vinden die bij uw behoeftes aansluit. Zo kunt u selecteren op merknaam, prijs, kleur en weekendtassen met verschillende extra’s. Op basis van deze selectie vindt u een assortiment aan verschillende weekendtassen waar u vervolgens eenvoudig uit kunt kiezen.

 

Weekendtassen van populaire merken

Bij Rugzak.com hebben we ervoor gekozen om met populaire merken als Mi-Pac en Highlander te werken. Wij hebben voor deze merken gekozen door de uitstekende designs en de functionaliteit waarover deze weekendtassen beschikken.

 

Een weekendtas kopen

Wilt u een dames weekendtas via Rugzak.com bestellen? Dan kunt u uw weekendtas direct in het winkelmandje stoppen en daarna verder winkelen of via onze (SSL) beveiligde afrekenproces betalen. Bij Rugzak.com kunt u met alle populaire betaalmethodes afrekenen en uw bestelling snel afronden. Wanneer u voor 13:00 bestelt kan uw bestelling dezelfde avond nog worden afgeleverd. Bestellingen die later worden geplaatst ontvangt u de volgende werkdag. Onze weekendtassen zijn uit voorraad leverbaar en u kunt deze gratis retourneren wanneer deze niet aan uw wensen voldoen. Als uw orderwaarde boven de €50,- ligt worden er geen verzendkosten doorberekend.

 

Neem telefonisch of per e-mail contact met ons via 085-1044334 en info@rugzak.com.