Schooltassen voor dames

10 artikel(en)

Schooltassen voor dames

Bent u een schoolgaande dame? Dan zoekt u mogelijk een passende schooltas. Wanneer u een schooltas zoekt is het belangrijk dat deze zowel functioneel is als dat deze een leuk design heeft. Merken als Mi-Pac, Highlander en Eastpak spelen daar creatieve manier op in door met steeds meer unieke design voor de dag te komen. De meeste schooltassen zijn opgebouwd uit verschillende compartimenten en verzekeren daardoor dat u al uw schoolspullen kwijt kunt.

 

Juiste schooltas kiezen

Bij Rugzak.com kunt u onder andere terecht voor merken als Mi-Pac, Highlander en Eastpak. Stuk voor stuk vindt u hier moderne en zeer functionele schooltassen. Tegelijkertijd verschillen deze merken van elkaar en is het lastig te bepalen welk merk het best past.

 

Eastpak is begonnen door één klassiek model in verschillende prints en kleuren aan te bieden. Gezien de variatie waarin EastPak schooltassen aanbiedt kan iedere dame hier terecht voor nieuwe patronen, kleuren of prints.

 

Mi-Pac gaat nog iets verder dan Eastpak. De prints van Mi-Pac zijn vaak een stuk opvallender en zijn vooral bij jongere dames geliefd. Bekijk bijvoorbeeld de Mi-Pac Crepe Coral, een rugzak met een koraalachtige print in het roze. Kiest u liever voor bolletje? Dan past de Mi-Pac Denim Polka Pink mogelijk beter bij u. Er is ook qua materiaal van alles mogelijk bij Mi-Pac, zo is er ook een rugzak van namaak krokodillenleer.

 

Wilt u voor een functionelere schooltas gaan? Dan komt u al snel bij Highlander terecht. De schooltassen van Highlander zijn vaak gemakkelijk te verstellen en de gewatteerde schouderbanden voelen uiterst comfortabel.

 

Betaalbare schooltassen voor dames

Wanneer u een rugzak koopt is het belangrijk dat deze ook enigszins betaalbaar is. Doordat Rugzak.com volledig online werkt kunnen wij rugzakken tegen een zeer voordelige prijs leveren. Daarnaast leveren wij een zeer compleet assortiment en kunnen wij u daardoor rugzakken binnen allerlei prijscategorieën aanbieden. Binnen onze keuzehulp kunt u sorteren op schooltassen voor dames en op basis van uw budget zoeken.

 

Een schooltas kopen

Als u passende schooltas vindt kunt u deze eenvoudig bestellen. Wanneer u uw schooltas voor 13:00 bestelt kunt u deze dezelfde avond thuis verwachten. Bestelt u later? Dan wordt uw schooltas de eerstvolgende werkdag geleverd. Voor bestellingen vanaf €50,- worden geen verzendkosten doorberekend.

 

Voldoet de schooltas niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw schooltas ruilen of kunnen wij het aankoopbedrag terugstorten. Bereik ons telefonisch en per e-mail via 085-1044334 of info@rugzak.com.