Eastpak

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Eastpak rugzakken

Waarschijnlijk heeft u al vaker van Eastpak gehoord. Bijzonder aan dit merk is dat zij in 1952 zijn begonnen met tassen en dat de koers in 1976 drastisch veranderd is toen de zoon van de oprichter zich met het bedrijf ging bemoeien. Mark Goldman zag tijdens zijn studententijd dat er op de universiteit vooral leger- in plaats van aktetassen werden gedragen. Deze waarneming resulteerde in rugzakken met moderne designs, iets dat er voorheen nooit was.

 

Eastpak is een merk dat al tientallen jaren toonaangevend is als het om rugzakken gaat. De rugzakken die Eastpak aanbiedt worden wereldwijd gedragen en voor allerlei doeleinden gebruikt. Eastpak is van leverancier van het leger uitgegroeid tot een merk waar iedereen zich aan verwant voelt. De designs, patronen en kleuren die Eastpak gebruikt bieden iedereen een passende Eastpak rugzak. Naast rugzakken fabriceert Eastpak ook heuptasjes, portemonnees en andere producten.

 

Rugzak.com biedt een breed assortiment aan rugzakken aan. Bekijk de verschillende mogelijkheden en kies een rugzak die bij u past. Bent u uiteindelijk niet tevreden met uw Eastpak rugzak? Dan kunt u uw rugzak ruilen voor een ander model of het aankoopbedrag terugkrijgen.

 

Juiste Eastpak rugzak kiezen

In het verleden was er slecht één klassiek model waarin Eastpak rugzakken werden geleverd. Tegenwoordig zijn er allerlei varianten en vindt u altijd een passend model. Het uitgebreide assortiment biedt de mogelijkheid om een Eastpak rugzak te vinden die volledig op uw wensen aansluit. Zo zijn er Eastpak rugzakken met aparte vakken voor uw laptop en zijn er Eastpak rugzakken met meerdere opbergvakken. De grootte van de laptop die u kwijt kunt staat bij de  rugzakken aangegeven. Wilt u een grotere rugzak bestellen die u ook voor een weekendje weg of voor korte reisjes kunt gebruiken? Ook daarvoor biedt Eastpak specifieke varianten aan.

 

Betaalbare Eastpak rugzakken

In tegenstelling tot andere rugzakken zijn die van Eastpak iets duurder. Anderzijds zijn deze rugzakken een stuk steviger dan die van concurrerende merken. Om dit kracht bij te zetten geeft Eastpak zelfs tot 30 jaar garantie!

 

Een Eastpak rugzak kopen

Op ieder moment van de dag kunt u een Eastpak rugzak kopen via Rugzak.com. Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw rugzak dezelfde avond nog thuis verwachten. Als u uw rugzak op een later moment bestelt zal u uw rugzak de eerstvolgende werkdag ontvangen. U kunt uw Eastpak rugzak bestellen via een (SSL) beveiligd afrekenproces. Bij bestellingen vanaf €50,- betaalt u niets voor het verzenden. U kunt ons benaderen voor vragen via 085-1044334 of info@rugzak.com.