Schooltas kind

17 artikel(en)

Schooltas voor uw kind

Ook voor kinderen zijn er steeds meer verschillende schooltassen beschikbaar. Echter zien deze schooltassen er anders uit dan de varianten voor volwassenen of jongeren. Vaak worden de felste kleuren en leukste cartoons gebruikt om tot passende designs te komen. De schooltassen zijn eenvoudig te verstellen en hebben genoeg opbergruimte voor dagelijks gebruik. Zo kunt u in deze schooltas gemakkelijker een drinkbeker en lunch kwijt. Doordat er verschillende compartimenten worden gebruikt kunt u de verschillende spullen eenvoudig scheiden. Zo wordt niet alles nat wanneer er een lekkende drinkbeker is!

Rugzak.com heeft populaire merken geselecteerd en zowel op de opvallende designs als een scherpe prijs gelet. Zo kunt u bij Rugzak.com terecht voor merken als Highlander en Mi-Pac. Bij Highlander vindt u verschillende schooltassen met de mooiste designs. Highlander heeft bijvoorbeeld een schooltas met een dierenprint.

Mi-Pac gebruikt voor de schooltassen voor kinderen klassieke modellen in kleinere varianten. Doordat de gebruikelijke designs van Mi-Pac al zeer spetterend zijn worden deze ook gebruikt voor kleinere schooltassen.

Schooltas voor uw kind kiezen

Zoekt u een schooltas voor uw kind en wilt u zo snel mogelijk de juiste variant vinden? Dan raden wij u aan onze keuzehulp te gebruiken. U kunt uw schooltas vinden door te selecteren op specificaties als kleur, formaat en prijs.

Betaalbare schooltassen voor kinderen

Bij Rugzak.com vinden we het belangrijk dat schooltassen voor kinderen betaalbaar zijn. Wij hebben dan ook specifiek gekozen voor merken als Mi-Pac en Highlander, want juiste deze merken staan bekend als trendvolgend, kwalitatief en betaalbaar. Ook kunt u via Rugzak.com binnen een bepaalde prijscategorie zoeken, handig wanneer u een budget in uw hoofd heeft.

Schooltas voor uw kind kopen

Heeft u een schooltas gevonden die bij uw kind past? Dan kunt u deze direct via Rugzak.com bestellen. Rugzak.com werkt via een (SSL) beveiligd afrekenproces en kan wanneer u voor 17:00 bestelt de volgende werkdag leveren! Ook profiteert u van gratis verzending wanneer u vanaf €50,- bestelt.

Benader ons telefonisch of per e-mail voor al uw vragen via 085-1044334 en info@rugzak.com.