Rugzak trolley

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Rugzak trolley

Een rugzak trolley is ideaal wanneer u op reis bent. U kunt uw rugzak namelijk als trolley gebruiken en ook op uw rug dragen. Vooral als het druk wordt en wanneer de ondergrond niet glad is kunt u uw rugzak trolley beter op uw rug dragen. Bij Rugzak.com vindt u rugzakken voor een betaalbare prijs van verschillende merken. Bekijk onze rugzakken van merken als Mi-Pac, Highlander, Eastpak en Easy Camp. Rugzak.com heeft deze merken geselecteerd doordat ze zowel betaalbaar als kwalitatief goed zijn.

 

Rugzak kiezen

Wilt u een rugzak om mee op reis te gaan? Dan is een rugzak trolley niet altijd de beste optie om voor te gaan. Zo zijn er geen enorm grote rugzakken die u ook als trolley kunt gebruiken en moet u daardoor al snel naar een backpack uitwijken. Ook kunt u uiteraard voor een koffer kiezen, in een koffer kunt u vaak meer dan in een rugzak trolley kwijt. Wanneer u op reis bent is het echter een stuk minder prettig om steeds met een koffer te lopen, waardoor wij u dan ook adviseren allereerst een rugzak trolley of normale rugzak te overwegen. Komt u er niet uit? Dan staan wij u graag persoonlijk te woord! U kunt ons op ieder moment telefonisch of per e-mail benaderen.

 

Bij Rugzak.com raden we u aan via de keuzehulp te zoeken. Op deze manier kunt u op verschillende volumes, kleuren, prijscategorieën en extra’s zoeken. Zo vindt u het snelst een passende rugzak en kunt u deze vervolgens direct bestellen.

 

Betaalbare rugzak trolley

Een rugzak trolley is niet altijd even betaalbaar. Bij Rugzak.com weten we echter dat u voor kwaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen. Wanneer u een bepaald budget heeft kunt u dat in onze keuzehulp aangeven en op basis daarvan naar een rugzak trolley zoeken.

 

Rugzak trolley kopen

Wilt u een rugzak trolley kopen? Dan kunt u dat eenvoudig via Rugzak.com doen. Stop uw rugzak trolley in het winkelmandje en maak uw bestelling vervolgens compleet via ons (SSL) beveiligde afrekenproces. Wanneer uw bestelling een orderwaarde van meer dan €50,- bereikt zijn de verzendkosten volledig gratis. Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw bestelling dezelfde avond thuis verwachten. Bestellingen die later worden gemaakt worden de eerstvolgende werkdag afgeleverd.

 

Wilt u contact met ons opnemen voor vragen? Bereik ons dan via 085-1044334 en info@rugzak.com