Militaire rugzakken

5 artikel(en)

Militaire rugzakken

Militaire rugzakken kenmerken zich doordat er aan de buitenkant vaak camouflage gebruikt wordt. Meestal zijn de rugzakken van verschillende kleuren groen of zijn de rugzakken egaal en wordt er legergroen gebruikt. Bij Rugzak.com hebben we onder andere de Highlander Recon rugzak. De rugzak is beschikbaar in een 20 liter en 40 liter variant. 20 liter is genoeg voor één persoon, bij meerdaagse activiteiten of wanneer u met de gehele familie op pad gaat is een grotere 40 liter variant noodzakelijk.

 

De Highlander Recon serie is een militaire rugzak die gemaakt is van stevig 600D polyester dat gecombineerd is met een PVC coating. Door de gebruikte materialen is de Highlander Recon vuilafstotend en bestand tegen water. Prettig wanneer het regent of sneeuwt, precies wat u nodig heeft. De Highlander Recon serie is uitgevoerd met Airmesh rugpand, schouderbanden en een verstelbare borstriem. De verstelbaarheid van de rugzak maakt deze zeer geschikt om tijdens lange wandelingen te gebruiken en verkleint de kans op een zere rug.

 

Militaire rugzak kiezen

Bijzonder aan militaire rugzakken is dat ze vaak een stuk steviger zijn dan normale rugzakken. Echter hoeft camouflage niet altijd te betekenen dat de kwaliteit zo goed is als u van een militaire rugzak mag verwachten. Kies daarom voor een merk als Highlander, zij hebben een militaire rugzak ontwikkeld die past bij de kwaliteitsstandaarden die u van een militaire rugzak mag verwachten.

 

Naast de serie of het merk is ook het volume van belang. Bij Rugzak.com kunt u de keuzehulp gebruiken om de rugzakken te zien die op uw wensen aansluiten. In de keuzehulp kunt u zoeken op onder andere volume, verschillende extra’s en soortnaam.

 

Betaalbare militaire rugzak

Zoekt u een rugzak binnen een bepaalde prijscategorie? Gebruik dan onze keuzehulp om hierop te selecteren. Zo ziet u precies de militaire rugzakken die binnen uw budget passen.

 

Een militaire rugzak kopen

Zoekt u een militaire rugzak of legerrugzak? Dan kunt u uw gewenste rugzak direct via Rugzak.com bestellen. U kunt uw militaire rugzak in het winkelmandje doen, vervolgens verder winkelen of direct afrekenen. Bij Rugzak.com werken we met een (SSL) beveiligd afrekenproces en worden alle populaire betaalmethodes geaccepteerd.

 

Als u een orderwaarde vanaf €50,- bereikt worden er geen kosten voor de verzending berekend. Bestellingen die voor 13:00 gemaakt zijn kunnen wij dezelfde avond bij u thuis afleveren. Bestelt u later? Dan ontvangt u uw bestelling de eerstvolgende werkdag.

 

Bel ons of stuur een e-mail voor al uw vragen. Wij zijn het best te bereiken via 085-1044334 en info@rugzak.com.