Laptoptassen

18 artikel(en)

Laptoptas

Bij Rugzak.com kunt u direct een laptoptas in onze webwinkel bestellen. Wij voeren populaire merken als Easy Camp en Mi-Pac. Wij zijn tevreden over de kwaliteit van deze merken en hebben er dan ook bewust voor gekozen deze in ons assortiment op te nemen.

Easy Camp is een merk dat is begonnen met kampeeroplossingen. Ook in de laptoptassen van Easy Camp ziet u daar nog elementen van terug. De laptoptassen van Easy Camp zijn op een praktische manier ingedeeld en passen bij een avontuurlijke instelling.

Mi-Pac is van oorsprong een Brits bedrijf en toonaangevend als het om functioneel en modieus design gaat. Mi-Pac gebruikt voor haar laptoptassen allerlei verschillende ontwerpen en materialen. Het creatieve design van Mi-Pac komt tot uitdrukking door een breed palet aan kleuren en designs dat gebruikt wordt. U kunt zich met een laptoptas van Mi-Pac op een unieke manier tot uitdrukking brengen.

 

Juiste laptoptas kiezen

Om te ontdekken welke laptoptas u nodig heeft is het belangrijk de verschillen te ontdekken. Bij het kopen van een laptoptas houdt u rekening met de grootte van uw laptop. De meeste laptops zijn 15 inch, maar ook de kleinere varianten worden veel gebruikt. Denk aan laptops als de Apple MacBook Air, daar heeft u geen grote laptoptas voor nodig.

Uiteraard wilt u naast uw laptop ook nog andere spullen in uw tas kwijt. Vaak is er een vak voor uw laptop en een groter vak om andere spullen in te doen. In de filter van Rugzak.com kunt u uw vereisten aanvinken en laptoptassen vergelijken. U kunt selecteren op andere het volume, de prijs en het merk.

 

Betaalbare laptoptassen van populaire merken

Rugzak.com vindt kwaliteit voor een betaalbare prijs belangrijk. De merken Mi-Pac en Easy Camp hebben wij getest op kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen wij u kwaliteit voor een eerlijke prijs garanderen. Als internetwinkel hebben wij niet te maken met hoge kosten, zowel voor ons als uzelf is dit voordelig. Wij kunnen onze producten hierdoor scherper prijzen dan u van bekende retailers gewend bent.

 

Een laptoptas kopen

Staat u op het punt een laptoptas te kopen? Bekijk dan rustig het assortiment van Rugzak.com om de juiste laptoptas te vinden. Door ons gevarieerde aanbod is er voor ieder wat wils te vinden. U kunt uw bestelling direct via de website plaatsen en afrekenen via een beveiligde (SSL) betaalomgeving. Blijkt uw laptoptas niet geschikt? Dan kunt u hem met ons ruilen of betalen wij u het aankoopbedrag terug.

Wanneer u voor 17:00 bestelt kunt u uw laptoptas de volgende dag al thuis verwachten. Bij bestellingen boven de €50,- vragen wij geen verzendkosten. Voor vragen kunt u ons bereiken via 085-1044334 of info@rugzak.com.