Kinderrugzak

20 artikel(en)

Kinderrugzakken

Net als voor volwassenen zijn er ook voor kinderen steeds meer verschillende rugzakken. Kinderrugzakken zien er vaak fleurig en zeer spetterend uit! Daarnaast zijn de rugzakken uiteraard een maatje kleiner en vaak ook eenvoudiger verstelbaar. Wanneer uw kind ook een drinkbeker in de rugzak bewaart is het prettig als dit in een los compartiment kan. Zo is er minder nattigheid wanneer de beker lekt en zullen boeken of schrijfgerei niet beschadigen.

 

Bij Rugzak.com vindt u onder andere kinderrugzakken van Mi-Pac en Highlander. Mi-Pac is een merk dat vooral uitblinkt in opvallende designs en Highlander is een merk dat vooral functioneel is. Als het om kinderrugzakken gaat heeft Highlander echter ook enorm uitgepakt! Zo hebben zij een rugzak ontwikkeld in de vorm van een vis, deze rugzak is onder andere in het rood, oranje en paars te koop.

 

Kiest u voor meer opvallende prints? Dan heeft Mi-Pac een variant met allerlei leuke figuurtjes, kunt u kiezen voor een rugzak in regenboogstijl of een Mi-Pac kinderrugzak met allerlei gekleurde blokjes!

 

Zoekt u een kinderrugzak voor het sporten of voor school? Dan kunt u dezelfde rugzak waarschijnlijk voor beide doeleinden gebruiken. Bekijk ons volledige assortiment en kies een kinderrugzak die bij uw kind past.

 

Juiste kinderrugzak kiezen

Wanneer u sneller een kinderrugzak wilt vinden die aan uw wensen voldoet is het raadzaam de keuzehulp te gebruiken. Op deze manier kunt u de kinderrugzak vinden waarnaar u zoekt. U kunt selecteren op kleur, grootte, prijs en extra’s.

 

Betaalbare kinderrugzakken

Rugzak.com werkt volledig online en kan kinderrugzakken daardoor tegen een zeer betaalbare prijs aanbieden. Ook voor kinderrugzakken van populaire merken als Highlander en Mi-Pac is dit mogelijk. Wilt u binnen een bepaalde prijscategorie kiezen? Dan kunt u daar onze keuzehulp voor gebruiken.

 

Een kinderrugzak kopen

Wilt u een kinderrugzak bij Rugzak.com bestellen? Dan profiteert u van talloze voordelen. Wanneer de kinderrugzak niet past of als de rugzak om een andere reden niet zoals verwacht is kunnen wij deze retour nemen. Vervolgens wordt uw aankoopbedrag teruggestort of kunt u uw kinderrugzak tegen een andere variant ruilen! Reken uw kinderrugzak binnen ons (SSL) beveiligde afrekenproces af om uw bestelling af te ronden.

Wanneer u een orderwaarde van meer dan €50,- bereikt worden er geen verzendkosten doorberekend. Bestelt u voor 13:00? Dan wordt uw kinderrugzak dezelfde avond nog afgeleverd. Als u uw bestelling later plaatst kunt u deze de eerstvolgende werkdag thuis verwachten.

 

Voor vragen kunt u ons telefonisch en per e-mail benaderen via 085-1044334 of info@rugzak.com.