Coleman

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Coleman rugzakken

Coleman is een merk dat in 1900 is opgericht door William Coffin Coleman. Het is begonnen met gaslampen en werkte daarna in steeds bredere zin om zich ook op producten voor het buitenleven te gaan richten. De lange geschiedenis van het merk heeft allerlei prachtige producten nagelaten. Denk aan boten, horloges, sandalen, generatoren en rugzakken.

 

Coleman rugzakken staan bekend als functioneel en duurzaam. De rugzakken zijn gemaakt van materialen die goed tegen verschillende weersinvloeden bestand zijn en tegelijk eenvoudig in het gebruik zijn. Zo zijn de meeste rugzakken uit verschillende compartimenten opgebouwd en kunt u daardoor eenvoudig al uw benodigdheden kwijt. De rugzakken kennen veel verstelmogelijkheden, zijn zeer licht van gewicht en zijn daardoor zeer comfortabel.

 

Juiste Coleman rugzak kiezen

Het kiezen van de juiste Coleman rugzak is een kwestie van vergelijken. Doordat er allerlei verschillende rugzakken zijn is er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden. Zo is er de Coleman Glacier Basin rugzak met 15 liter volume, deze variant is geschikt voor dagelijks gebruik en komt van pas bij allerlei sportieve avonturen. De rugzak is voorzien van een aantal handige opbergvakken en wordt in de modernste kleuren geleverd. Door een schouder- en heupband is deze rugzak zeer goed te dragen.

 

Wilt u liever een Coleman Glacier Basin met meer volume? Dan is de Coleman Glacier met 30 liter volume het meest geschikt. De rugzak beschikt over een groot hoofdcompartiment met ritssluiting en bevat het dubbele volume van de kleinere variant.

 

Betaalbare Coleman rugzak bestellen

Rugzak.com is volledig online actief en kan Coleman rugzakken daardoor voor een scherpe prijs leveren. Blijkt een Coleman rugzak niet bij u te passen? Bekijk dan ook merken als Mi-Pac en Easy Camp. Ook deze rugzakken zien er sportief uit en zijn zeer functioneel in gebruik.

 

Een Coleman rugzak kopen

Heeft u een Coleman rugzak gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u deze in uw winkelmandje stoppen of direct afrekenen. Rugzak.com accepteert alle populaire betaalmethodes en maakt betalen via een beveiligde (SSL) betaalpagina mogelijk. Als webwinkel hanteren wij zeer voordelige verzendvoorwaarden. Zo kunnen wij dezelfde avond leveren als u voor 13:00 bestelt of leveren wij bestellingen die na 13:00 zijn geplaatst uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

 

Bereik ons telefonisch of per e-mail voor al uw vragen. Wij zijn te bereiken via 085-1044334 en info@rugzak.com.